Programi Ndërkombëtar i Kujdesit Shëndetësor

Mundësi në ekspertizën mjekësore, spitalet dhe trajtimet më të mira në botë, atëherë kur ju keni më shumë nevojë.

Shihni videot për të mësuar më shumë rreth programit

Programi Ndërkombëtar i Kujdesit Shëndetësor
Trajtim jashtë vendit

Programi Ndërkombëtar i Kujdesit Shëndetësor
Precision CancerCare™

Dëshmi me video nga punonjësit
Historia e Mihaelas

Çfarë përfshin programi?

Programi Ndërkombëtar i Kujdesit Shëndetësor ju ofron mundësi në ekspertizën mjekësore dhe spitalet më të mira në botë për trajtimin e sëmundjeve të rënda dhe problemeve shëndetësore komplekse. Gjithashtu, Programi do të marrë masa për çdo gjë, në mënyrë që ju të përqendroheni në shëndetin tuaj, që është gjëja më e rëndësishme.

Mbulim me vlerë 500 000 € për person në vit, dhe 1 milion € për gjithë jetën

Ne ofrojmë mbështetje financiare për të mbuluar të gjitha shpenzimet mjekësore, të udhëtimit dhe akomodimit gjatë trajtimit jashtë vendit.

Ne mbulojmë

Ky Program mbulon trajtimet jashtë vendit për rastet e rënda, si më poshtë: trajtim për kancerin; kirurgji by-pass e arterieve koronare, zëvendësim ose rregullim i valvulës së zemrës; transplant i organeve nga dhurues në jetë; transplant i palcës së kockave; neurokirurgji.

Mundësi në ekspertizën mjekësore më të mirë në të gjithë botën

Ne ju ndihmojmë që të zgjidhni një spital ndërkombëtar dhe një ekip mjekësor me ekspertizë të njohur për gjendjen tuaj shëndetsore.

Shërbime të plota kujdesi për ju dhe një shoqërues

Ne konfirmojmë diagnozën tuaj, sigurojmë vizat, organizojmë udhëtimin dhe trajtimin hap pas hapi, si dhe ofrojmë ndihmë në gjuhën vendase, në mënyrë që ju të përqendroheni te përmirësimi i shëndetit tuaj.

Si të përdorni programin

1

Kontaktoni Further në adresën e email-it: ispclaim@wegofurther.com ose na telefononi.

2

Dikush nga ekipi ynë mjekësor do të flasë me ju për të konfirmuar diagnozën tuaj dhe se cilin shërbim doni të merrni.

3

Pas kësaj, ekipi i Further do t’ju ndihmojë dhe udhëzojë për ndjekjen e të gjithë procesit.

4

Nëse vendosni të shkoni jashtë vendit për trajtim, ne do t’ju ndihmojmë hap pas hapi për të marrë trajtimin tuaj; dhe pas kthimit në vendin tuaj, ne do t’ju mundësojmë një raport dhe një plan të hollësishëm për vazhdimin e trajtimit.

Informacione për Further

Further është i specializuar për rastet dhe sëmundjet e rënda mjekësore. Ai përshpejton aksesin tek trajtimet dhe teknologjitë më të fundit, me ekspertizën mjekësore ndërkombëtare më të mirë dhe ofron mbështetje dhe udhëzim gjatë gjithë periudhës së trajtimit. Pavarësisht vendbanimit tuaj, Further ju ofron mundësi në spitalet dhe trajtimet më të mira në mbarë botën.

Stafi i Further është në dispozicionin tuaj për t’ju ndihmuar të vendosni se ku dhe kush do t’ju trajtojë, bazuar në gjendjen dhe preferencat tuaja specifike.

Further ofron zgjidhje duke u kujdesur për të gjitha marrëveshjet dhe pagesat, në mënyrë që ju të përqendroheni në shëndetin dhe rikuperimin tuaj.

Na kontaktoni

Për të përdorur një nga shërbimet e Programit Ndërkombëtar të Kujdesit Shëndetësor, ju duhet të kontaktoni ekipin e Further. Ju mund të telefononi duke përdorur të dhënat në listën e mëposhtme dhe një nga agjentët e shërbimit për klientin të Further do t’ju ndihmojë. Nëse preferoni të komunikoni me e-mail, ju mund të dërgoni mesazhin tuaj direkt në adresën: ispclaim@wegofurther.com.

Pyetjet

Nëse keni pyetje ose shqetësime për Politikën ose trajtimin e një kërkese, kontaktoni me ne në adresën:

ispgeneral@wegofurther.com.

Ankesat

Nëse dëshironi të bëni një ankesë, ju mund ta bëni në çdo kohë duke u drejtuar në adresën:

complaints@wegofurther.com.

Numri i telefonit

Local Number: +35542233308

Toll Free Number: 0800-82845

Local Number: +381114155904

Toll Free Number: 0800-988 996

Local Number: +381114155903

Toll Free Number: 800-260282

Local Number: +420221586593

Toll Free Number: 0800-0000479

Local Number: +20224137315

Toll Free Number: 06 80-109862

Local Number: +3614653794

Local Number: +40312222710

Toll Free Number: 0800-890041

Local Number: +40312222710

Toll Free Number: 8800-1009496

Local Number: +74956516354

Toll Free Number: 0800-190349

Local Number: +381114144123

Toll Free Number: 0800-601470

Local Number: +421220510862

Toll Free Number: 0800-81599

Local Number: +38659091887

Toll Free Number: 0-800-357-252